EBITEM

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Εταιρία

Η ΕΒΙΤΕΜ Α.Ε. είναι μιά σοβαρή, αξιόπιστη και ισχυρή εταιρία, η οποία κατόρθωσε να έχει μια πολύ πετυχημένη και δυναμική παρουσία στην κατασκευή των Βιομηχανικών, Ενεργειακών και Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων.
Ιδρυτής της εταιρίας, ο Βασίλειος Δεμερτζίδης, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του 1980 από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Έτος ίδρυσης το 1983, στην αρχή με τη μορφή ατομικής Εργοληπτικής Επιχείρησης, η οποία μετά από μια συνεχή ανοδική πορεία, το 1998 μετεξελίχθηκε στη σημερινή της μορφή.
Η εταιρία, θέλοντας να καλύψει πλήρως τις δραστηριοτήτες της στην κατασκευή και συντήρηση των βιομηχανικών εγκαταστάσεων,
έχει αναγείρει, στην κτηματική περιοχή του Δ.Δ. Δρεπάνου Κοζάνης και συγκεκριμένα στο δέκατο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Κοζάνης- Θεσσαλονίκης, ιδιόκτητο “ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ”, με στεγασμένες επιφάνειες 2.500 Μ², εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και γερανογέφυρα ανυψωτικής ικανότητας 40 τόννων, για κατεργασία και κατασκευή οποιουδήποτε υπέρβαρου βιομηχανικού εξοπλισμού.
Μετά από τριάντα δύο χρόνια συνεργασίας με την Δ.Ε.Η. καθιερώθηκε μεταξύ των καλύτερων εταιρειών για εξειδικευμένες Μηχανολογικές κατασκευές σε Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις και ιδιαίτερα στους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς και τα Λιγνιτωρυχεία.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Από τις άμεσες προτεραιότητες της εταιρίας είναι η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού της
 • Τεχνική κατάρτιση, εξειδίκευση και ενημέρωση για εφαρμογή των κατά περίπτωση Τεχνικών Προδιαγραφών.
 • Ενημέρωση για πιστή εφαρμογή όλων των «Διαδικασιών» και «Οδηγιών εργασίας» του εγκατεστημένου Συστήματος Διασφάλισης  Ποιότητας κατά EN ISO 9001 : 2008.
 • Εκμάθηση και εφαρμογή όλων των απαιτούμενων μέτρων «Υγιεινής και Ασφάλειας» κατά την εργασία
Μέσο ετήσιο εργατοτεχνικό προσωπικό

Ειδικότητα Πλήθος
Τεχνίτες συναρμολογητές 10
Βοηθοί τεχνιτών 10
Χειριστές μηχανημάτων – οδηγοί 4
Ηλεκτροσυγκολλητές 8
Εργάτες μετάλλου 5

Διοικητική Στελέχωση

Το οργανωτικό σχήμα της ΕΒΙΤΕΜ Α.Ε. διευκολύνει πάρα πολύ τη λήψη γρήγορων και ορθών αποφάσεων, ενώ καθορίζει με σαφήνεια το σύνολο των σχέσεων και των αρμοδιοτήτων για απόλυτα συντονισμένη, άρτια και πετυχημένη εκτέλεση των έργων, που αναλαμβάνει η εταιρία.
 • Βασίλειος Ε. Δεμερτζίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός,
  Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών
 • Μαρία Φ. Δεμερτζίδου

  Αντιπρόεδρος Δ.Σ., πτυχιούχος Λογίστρια

 • Ελευθέριος Β. Δεμερτζίδης, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (MSc), Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης
 • Φωτεινή Β. Δεμερτζίδου, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (MSc), Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης
 • Ευστράτιος Β. Δεμερτζίδης, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Πολιτικός Μηχανικός , Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ)
 • Φωτεινή Κ. Νταγκονίκου,  Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Κοζάνης
Βασίλειος Ε. Δεμερτζίδης
Βασίλειος Ε. Δεμερτζίδης

Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Βασίλης Δεμερτζίδης, αποφοίτησε από το τμήμα των Μηχανολόγων Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας, το έτος 1980, οπότε και ξεκίνησε μια πολύ πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Μαρία Δεμερτζίδου
Μαρία Δεμερτζίδου

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

Η Μαρία Δεμερτζίδου είναι σύζυγος του Βασιλείου, το 1988 ίδρυσε την ατομική επιχείρηση εμπορίας ειδών Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και το 1998, σύστησαν μαζί με τον Βασίλειο Δεμερτζίδη την εταιρία ΕΒΙΤΕΜ Α.Ε.

Ελευθέριος Β. Δεμερτζίδης
Ελευθέριος Β. Δεμερτζίδης

MSc Πολιτικός Μηχανικός

Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το έτος 2013. Βασικό στέλεχος της εταιρίας και μέλος του Δ.Σ., έχει αναλάβει την Τεχνική Διεύθυνση των έργων της εταιρίας.

Φωτεινή Β. Δεμερτζίδου
Φωτεινή Β. Δεμερτζίδου

Msc Πολιτικός Μηχανικός

Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το έτος 2014. Από τα βασικά στελέχη της εταιρίας, μέλος του Δ.Σ.,υπεύθυνη Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας κατά EN ISO 9001 : 2008

Ευστράτιος Β. Δεμερτζίδης
Ευστράτιος Β. Δεμερτζίδης

Μέλος Δ.Σ.

Σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) και είναι μέλος του Δ.Σ.

Φωτεινή Κ. Νταγκονίκου
Φωτεινή Κ. Νταγκονίκου

Μέλος Δ.Σ.

Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας το έτος 2007, Mέλος του Δ.Σ και υπεύθυνη.της Διεύθνσης Προσωπικού.

Δημητρακόπουλος Παναγιώτης
Δημητρακόπουλος Παναγιώτης

Διπλωμ. Πολιτικός Μηχανικός

Μηχανικός, στέλεχος του τεχνικού τμήματος της εταιρίας.

EBITEM

ΕΒΙΤΕΜ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Γραφεια – Εδρα

ΠΟΠΟΒΙΤΣ 5, 50132 ΚΟΖΑΝΗ

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ:
10ο ΧΙΛΙΟΜ Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επικοινωνια

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ
Τηλ: 24610 40375
Fax: 24610 28877
e-mail: ebitem@tee.gr

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΔΡΕΠΑΝΟ
Τηλ: 24610 92954
Fax: 24610 92354
Κιν. 6977000270
e-mail: ebitem@tee.gr

Social Media